Primăria Slatina înlocuieşte mobilierul urban din oraş, în această vară

de Ionuţ Jifcu

Featured image

Primarul Slatinei Emil Moţ a declarat că, în această vară, mobilierul stradal din municipiu va fi înlocuit.

Moţ a afirmat că modelul noilor bănci şi jardiniere va fi dezvăluit, la momentul potrivit.

„Vă spun de pe acum că, tot în această vară, urmează să amplasăm noi băncuţe, noi jardiniere, băncuţe cu jardiniere. Vom face un oraş frumos din punct de vedere estetic şi al mobilierului urban”, a afirmat Moţ.

Municipalitatea a început, din această săptămână, înlocuirea coșurilor de gunoi din Slatina, la finalul acțiunii aproximativ 600 de astfel de componente de mobilier stradal fiind montate în toată localitatea.

„Noi am hotărât că este momentul să schimbăm mobilierul urban. Vechiul mobilier avea undeva la zeci ani de vechime și l-am tot peticit, l-am tot reparat, însă am hotărât că este momentul să-l schimbăm. De luni seară am început acțiunea de amplasare a noilor coșuri de gunoi, elemente care fac parte din mobilierul urban ce va ajunge în Slatina, în următoarea perioadă.

Am amplasat un număr de 112 coșuri, pe străzile Primăverii, Cornișei, în zona Spitalului Județean de Urgență. Am continuat şi marţi seara să mai amplasăm încă 150 de coșuri pe strada Libertății, în zona Palatului de Justiție, în continuarea străzii Primăverii, și o să intrăm și în zona străzii Arcului. În zilele ce urmează, mai avem încă 300 de coșuri comandate și trebuie să ajungă la noi. Vom mai amplasa încă 300 de coșuri de gunoi. În total, 600 de coșuri pe care le vom amplasa în Slatina, până la sfârșitul verii”, a mai declarat edilul.


DONEAZA PENTRU RADIO SLATINA

FACEBOOK

ACUM LA

RADIO SLATINA

SUNETUL ORASULUI TAU

Current track
TITLE
ARTIST

Featured image