Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

de Dana Mihăilă, OLT TV

Featured image

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.

De la începutul anului, în cartierul Progresul din Slatina au fost înregistrate 30 de furturi din autoturisme, zece distrugeri, 12 furturi din buzunare și poșete și 15 fapte cu violență. Un număr mare de fapte antisociale, spun polițiștii, care au luat măsuri, pentru a preveni acest gen de incidente. Astfel, zilnic, dar și pe timp de noapte, echipaje de poliție vor fi prezente în această parte a orașului.

Zona Progresul va fi monitorizată de poliție timp de o lună. Oamenii legii vor patrula pe jos sau cu mașinile din dotare, mai ales în zona unităților de învățământ. Acțiunile polițiștilor se desfășoară în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmi din Olt și Dolj, precum și cu Poliția Locală din Slatina.


DONEAZA PENTRU RADIO SLATINA

FACEBOOK

ACUM LA

RADIO SLATINA

SUNETUL ORASULUI TAU

Current track
TITLE
ARTIST

Featured image